Vår vision

Stockamöllan Fastigheter AB erbjuder robusta och mångsidiga lokaler i alla storlekar, strategiskt belägna i hjärtat av Skåne.

Viktor Rempling, VD för Stockamöllan Fastigheter AB, är en sann bybo som har växt upp i Stockamöllan. Med lång erfarenhet av att driva Kanotcentralen i Stockamöllan, har Viktor en stark koppling till området. När han 2019 fick möjlighet att köpa fastigheten tillsammans med en kompanjon, såg han det främst som en chans att hjälpa till att återuppliva Stockamöllan.

Efter att trucktillverkningen upphörde, har det varit sorgligt att se hans barndomsby förlora sin livlighet och att gamla, vackra byggnader stå tomma och förfalla. Även om förändring inte sker över en natt, finns det ett starkt engagemang från byns invånare som tillsammans arbetar för att hålla området välskött. Det stöd och den hjälp som kommer från ortsbor och lokalföreningar är ovärderlig.

Vårt kortsiktiga mål är att fylla alla lokaler med hyresgäster. Vi prioriterar därför inte att ta ut högsta möjliga hyra, utan söker hyresgäster som bryr sig om och underhåller sina lokaler.

Detta gör det till ett utmärkt tillfälle för företagare som söker lokaler. Vi ser fram emot att välkomna er till Stockamöllan.