Om oss

Jag heter Viktor Rempling och är VD i Stockamöllan Fastigheter AB. Jag är uppvuxen i byn och har sedan många år drivit Kanotcentralen i Stockamöllan som jag tog över från min storebror. Jag driver även ett flertal butiker inom detaljhandeln.

Jag har sprungit och lekt nere vid ån som barn så det känns väldigt roligt för mig att kunna vara med och bidra till byn och dess utveckling. Mitt huvudintresse i detta projektet är inte i första hand ekonomiskt utan min dröm är att Stockamöllan åter ska leva upp. Det har varit tråkigt att se min barndomsby somna in efter att trucktillverkningen lades ner, och gamla fina byggnader stå oanvända och förfalla. Det kommer såklart inte att gå att vända utvecklingen över en natt men folk i byn är väldigt engagerade och alla hjälper till för att hålla området i ordning. Den hjälp och stöd som vi får från ortsbor och lokalföreningar är helt fantastisk.

Vårt första mål är att så snabbt som möjligt få in hyresgäster i alla lokaler. Priset är inte det viktigaste utan vi vill ha in hyresgäster som sköter om och vårdar sin del av fastigheten. Det är alltså ett gyllene tillfälle för den företagare som behöver billiga lokaler.

Chania